Facebook hesap silme – Facebook hesap dondurma

[Toplam:1    Ortalama:5/5]

Konu içeriğimizde facebook hesap silme , facebook hesap kapatma , facebook hesap dondurma gibi sorularınızın cevapları yer almaktadır.

Öncelikle Facebook hesabınızı silmeden bir kez daha düşünün. Çünkü hesabınızı sildikten sonra bunun geri dönüşü hiçbir şekilde olmayacak. Alternatif olarak hesabınızı silmek yerine geçici süreliğine hesabınızı dondurma işlemini yapabilirsiniz. Buy süre içinde de hesabınız silinmiş gibi düşünebilirsiniz. Facebook hesabınızı silmeden önce dondurma işlemini yapmalısınız.

Facebook hesap dondurma

Facebook hesabınıza giriş yapın. Sağ üst köşede aşağı ok tuşuna basın. Sol taraftaki ayarlarınızda Güvenlik bölümüne girin. Sayfanın en altında ‘Hesabını Dondur’ a basın. Açılan sayfa şifrenizi isteyecek, Facebook şifrenizi girin. Şifrenizi girdikten sonra sizden dondurma nedeninizi isteyecek. Seçeneklerden size uygun olanını tıklayın. E-posta almak istemiyorsanız kutucuğu işaretleyin ve ‘Dondur’ seçeneğine tıklayın. Hesap dondurma işleminiz bu kadar.

Facebook’u Dondurduktan Sonra Hesabı Tekrar Açmak ya da Silmek

Facebook’a tekrar giriş yapmak istiyorsanız kullanıcı adınız ve şifrenizi girerek hesabınızı yeniden aktif hale getirebilirsiniz. Bu işlem sizi tatmin etmedi, hala silmeye kararlıysanız işleme devam edin. Facebook hesabınıza giriş yapın. Sağ üstteki soru işaretine tıklayın. ‘Yardım Merkezi’ne gidin. ‘Hesabını Yönetme’ üzerine gelin ve en alttaki ‘Hesabınızı dondurma veya silme’ ye tıklayın. Karşınıza çıkan seçenekler arasında ‘Hesabımı Kalıcı Olarak Nasıl Silerim’ seçin. Silmeden önce bilgilerinizin kopyasını almak isterseniz mavi yazılı ilk cümleye tıklayın. Silme işlemine geçmek için ilk paragrafın son iki kelimesi olan mavi yazı ‘biz bildirin’ e tıklayın. Tekrar Facebook sayfasına dönmüş olacaksınız. Burada ‘Hesabımı sil’ deyin. Sizden Facebook şifrenizi ve ekranda yazan güvenlik kodunu girmenizi isteyecek. Bunları doldurduktan sonra işleminizi tamamlanmıştır. Önemli fotoğraf ve videolarınız varsa hesabı silmeden önce yedekleyin. Gruplarınız var ve bu grupların yöneticisi iseniz, bir kişiyi daha grubunuza yönetici olarak ekleyin. Aksi takdirde sizden başka yönetici olmadığı için grup da silinecek.

İlginizi Çekebilir :   Facebook beğeni hilesi - Facebook takipçi hilesi

Facebook silme linki : https://www.facebook.com/help/delete_account

Facebook Hesap Silme Video

 

Etiketler:

Yorum Bırakın

*